CURSA SOLIDÀRIA

Actualitzat el 12-09-2017

 
Benvolgudes famílies,  
 
Anoteu a les vostres agendes el 29 d’octubre de 2017.
En farem una de grossa,  la PIA&GO una proposta d’energia solidària d’Escola Pia.
PIA&GO neix de la voluntat de crear  una comunitat de persones interessades en fer que un hàbit saludable com és l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Una energia que es quantifiqui en la suma dels kms dels participants, i s’expressi en activitats obertes per a tothom.
 
PIA&GO llença el seu primer repte col·lectiu, i per això us convida a anar a Mataró el diumenge 29 d’octubre de 2017, per participar en una cursa que es podrà fer caminant, corrent, o en bicicleta. Aquest cursa vol promoure els hàbits saludables, i per això hi haurà diferents nivells de dificultat, per tal que tothom hi pugui participar.
 
Els kms que sumem aquest dia es transformaran en una acció solidària, que enguany anirà destinada als programes d’acollida de refugiats i desplaçats que tenim a Escola Pia. Per fer-ho possible necessitem comptar amb una gran participació. T’hi esperem!
 
Per fer la inscripció podeu anar al web de la PIA&GO , per tenir més informació podeu accedir al grup de Facebook i també estigueu atents al web de la teva Escola on anirem publicant informacions del primer repte. Per participar com a col.laborador o patrocinador fes-ho a través del mail salutsolidaria@escolapia.cat