Notícies

CONCERT DEL COR TURULL

Creat el dimecres, 18 de gen. de 2017 a les 11:01


Colònies Jordi Turull us desitja Bones Festes

Creat el dimarts, 20 de des. de 2016 a les 11:12


TORNA CARAVANA PER CELEBRAR NADAL

Creat el dimarts, 13 de des. de 2016 a les 09:12

Aquest cap de setmana, els nois i noies de Caravana tornaran a fer la seva obra de teatre!

Si teniu ganes de veure el que van estar fent a l'estiu per Girona, no us ho penseu més i reserveu-vos:

- Dissabte 17 de desembre, a les 18h, a l'Escola Pia de Mataro (edifici plaça Santa Anna), coincidint amb les Jornades de Futbol Solidari XXI.

- Diumenge 18 de desembre, a les 18h, al teatre de l'Escola Pia Balmes.

Us hi esperem per desitjar-vos un bon nadal a tots i totes en persona!

 


INFORMACIÓ TANDES '16

Creat el divendres, 1 de jul. de 2016 a les 23:07

Benvolgudes famílies, 

com cada any, recordar-vos que per seguir les novetats de les tandes i veure algunes fotos, podeu mirar el nostre FACEBOOK.

 

Com ja us van informar els monitors, intentaran donar-vos el màxim d'informació, però no asseguren poder-ho fer molt sovint. Tota l'estona que estan penjant fotos (moltes vegades amb mala cobertura) la perden d'estar amb els vostres fills/es. Per tant, tingueu paciència, que intentarem anar penjant coses el més sovint que poguem.

 

Motles gràcies, i a gaudir de l'estiu!


REUNIONS INFORMATIVES

Creat el dimecres, 25 de maig de 2016 a les 18:05

Benvolgudes famílies,

aquí sota us deixem els horaris de les reunions informatives que farem el proper dia 5 de juny a l'Escola Pia Balmes de Barcelona.

Us hi esperem a tots i totes, ja que és un bon moment per conèixer els monitors i monitores dels vostres fills/es i per aclarir tots aquells dubtes que pugueu tenir.

En cas que us sigui impossible venir a la reunió, penjarem una acta de reunió a la web de cada una de les tandes la setmana següent.


Cada estiu, des de fa més de cinquanta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...