Notícies

CELEBRACIÓ DE NADAL

Creat el dimarts, 9 de des. de 2014 a les 11:12

Benvolgudes famílies,

 

El diumenge 21 de desembre celebrarem Nadal tots junts a l'Escola Pia Balmes (C.Balmes 218).

A les 17,30h els nois i noies de Caravana teatral 2014 representaran l'obra que van fer a l'estiu.

Farem sorteig de panera, venda de la Grossa de CJT i un refrigeri nadalenc.

I a les 19,30h un petit concert del Cor Turull amb alguna nadala i altres cançons.

Per qui no pugui venir Caravana també representarà l'obra el dia 20 a l'Escola Pia de Mataró coincidint amb el seu fútbol solidari.

 

Us hi esperem a tots!

 


NOU CURS, NOUS OBJECTIUS

Creat el dimarts, 25 de nov. de 2014 a les 11:11

Benvolguts,

Un cop passada l’AGO amb èxit (aquest any ja contem amb 118 monitors i monitores per l’estiu vinent), us en fem un petit resum.

Hem avaluat i revisat les tandes i comissions per extreure els punts a millorar i els punts a conservar de cara a l’estiu vinent.

Ens hem plantejat 3 objectius principals relacionats amb la divulgació de les tandes, posar ordre i concert als nostres documents, bases de dades i models de fitxes, i el més important, crear un llibret d’estil del monitor/a de CJT.

Hem parlat de les tandes que es faran a l’estiu. La nostra intenció és poder mantenir les dues quinzenes de tandes per a totes les franges d’edat. Per tal de poder-ho fer hem proposat que el grup Remenuts passi a formar part de Gegantons. Els més petits podran fer 7 dies enlloc de 5, tenint en compte que els podran venir a buscar.

I ens hem plantejat tornar a fer la ruta en transport públic per tal que no haguem de pujar preus i que no es perdi aquesta experiència que tots els qui l’han passat recorden amb molta il·lusió.

Ara només falta que els monitors/es es posin a treballar i que puguem oferir-vos unes tandes espectaculars.

Fins aviat

Equip CJT-Estiu


Colònies fa 50 anys!!!

Creat el dimecres, 31 de jul. de 2013 a les 20:07

 


Cada estiu, des de fa més de quaranta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...