Notícies

INFORMACIÓ TANDES '16

Creat el divendres, 1 de jul. de 2016 a les 23:07

Benvolgudes famílies, 

com cada any, recordar-vos que per seguir les novetats de les tandes i veure algunes fotos, podeu mirar el nostre FACEBOOK.

 

Com ja us van informar els monitors, intentaran donar-vos el màxim d'informació, però no asseguren poder-ho fer molt sovint. Tota l'estona que estan penjant fotos (moltes vegades amb mala cobertura) la perden d'estar amb els vostres fills/es. Per tant, tingueu paciència, que intentarem anar penjant coses el més sovint que poguem.

 

Motles gràcies, i a gaudir de l'estiu!


REUNIONS INFORMATIVES

Creat el dimecres, 25 de maig de 2016 a les 18:05

Benvolgudes famílies,

aquí sota us deixem els horaris de les reunions informatives que farem el proper dia 5 de juny a l'Escola Pia Balmes de Barcelona.

Us hi esperem a tots i totes, ja que és un bon moment per conèixer els monitors i monitores dels vostres fills/es i per aclarir tots aquells dubtes que pugueu tenir.

En cas que us sigui impossible venir a la reunió, penjarem una acta de reunió a la web de cada una de les tandes la setmana següent.


TIMBALER 0

Creat el dimarts, 31 de maig de 2016 a les 12:05

TENS DUBTES ABANS DE MARXAR?

Si vols saber què has de portar a la motxilla, els horaris exactes d'arribada i tornada, si has de portar el dinar del primer dia....només has d'entrar a la revista Timbaler 0 de la teva TANDA.

El trobaràs a la columna de la dreta

Això ja s'acosta...


PINETA 2 t'espera!

Creat el dilluns, 30 de maig de 2016 a les 17:05

No hi pots faltar!

Del 16 al 30 de juliol, t'hi esperem!

(Clica a la imatge per veure el vídeo)


TANDES ESTIU 2016

Creat el dimecres, 3 de feb. de 2016 a les 19:02

Encara queden places!

Pots fer la pre inscripció C

Si vols saber la nostra oferta de colònies pel proper estiu 2016, clica la imatge següent i veuràs tota la informació:

Vine de colònies amb nosaltres!


Cada estiu, des de fa més de cinquanta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...