Notícies

REVIU L'ESTIU

Creat el dimecres, 11 de oct. de 2017 a les 19:10

El proper diumenge 5 de novembre, arriba el "Reviu l'ESTIU" del 2017!

Us hi esperem amb moltes ganes!!! No hi falteu!


ENGEGUEM MOTORS

Creat el dimecres, 4 de oct. de 2017 a les 09:10

Hola nens i nenes, nois i noies,

 

Els monitors i monitores de Colònies d'estiu ja hem tornat a engegar.

Estem preparant el REVIU L'ESTIU que farem un diumenge a principis de Novembre per tornar-nos a trobar tots.

Intentarem portar-vos activitats divertides, records de l'estiu i l'obra dels nois i noies de Caravana teatral.

 

Amb ganes de retrobar-vos ben aviat.


CURSA SOLIDÀRIA

Creat el dimarts, 12 de set. de 2017 a les 10:09

 
Benvolgudes famílies,  
 
Anoteu a les vostres agendes el 29 d’octubre de 2017.
En farem una de grossa,  la PIA&GO una proposta d’energia solidària d’Escola Pia.
PIA&GO neix de la voluntat de crear  una comunitat de persones interessades en fer que un hàbit saludable com és l’exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Una energia que es quantifiqui en la suma dels kms dels participants, i s’expressi en activitats obertes per a tothom.
 
PIA&GO llença el seu primer repte col·lectiu, i per això us convida a anar a Mataró el diumenge 29 d’octubre de 2017, per participar en una cursa que es podrà fer caminant, corrent, o en bicicleta. Aquest cursa vol promoure els hàbits saludables, i per això hi haurà diferents nivells de dificultat, per tal que tothom hi pugui participar.
 
Els kms que sumem aquest dia es transformaran en una acció solidària, que enguany anirà destinada als programes d’acollida de refugiats i desplaçats que tenim a Escola Pia. Per fer-ho possible necessitem comptar amb una gran participació. T’hi esperem!
 
Per fer la inscripció podeu anar al web de la PIA&GO , per tenir més informació podeu accedir al grup de Facebook i també estigueu atents al web de la teva Escola on anirem publicant informacions del primer repte. Per participar com a col.laborador o patrocinador fes-ho a través del mail salutsolidaria@escolapia.cat 


NOU BLOG DE COLÒNIES

Creat el dijous, 8 de juny de 2017 a les 12:06

Novetat per aquest estiu!

Publicarem les notícies i les fotos al nostre nou blog, en el que podreu consultar per tandes i veure tot el que s'hi ha penjat. De moment, ja hi teniu els timbalers 0 de totes les tandes.

 

 

Feu-hi una ullada i així us aneu acostumant per l'estiu...


Reunions informatives de CJT

Creat el dijous, 2 de març de 2017 a les 17:03

NOVETAT 2017!
Com ja us vam informar fa uns dies, aquest any farem reunions informatives per totes aquelles persones que vulguin conèixer colònies o tinguin algun dubte del què fem. La setmana que ve comencen les reunions, i en farem a 5 escoles diferents! Busca l'escola que tinguis més a prop i treu-hi el cap, segur que et podrà ajudar a decidir què fer a l'estiu...

T'hi esperem!!!


Cada estiu, des de fa més de cinquanta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 18, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...