Notícies

DIA DE FAMÍLIES I COMIAT DELS 50 ANYS

Creat el divendres, 5 de set. de 2014 a les 11:09

Benvolguts,

 

Us comuniquem que ja hem engegat el nou curs i estem començant a preparar el dia de famílies per a tots aquells que heu portat nens i nenes de colònies aquest estiu.

Enguany ho celebrarem en gran, perquè alhora, farem el tancament dels 50 anys amb tots aquells ex colonieros que també ens vulguin acompanyar.

Intentarem que sigui una gran festa, a Barcelona o a prop, que no us hagueu de gastar massa diners i que sigui diumenge dia 2 de Novembre (algunes escoles fan festa el dia 3 però suposem que els pares treballareu igual).

Us ho aneu reservant?

Ens veiem aviat,

Equip de CJT


VÍDEO 50 ANYS CJT

Creat el dilluns, 24 de març de 2014 a les 12:03

Aquí teniu el vídeo promocional que hem preparat a Colònies Jordi Turull per la celebració dels 50 anys.

 

Gràcies a tots aquells que n'heu format part en algun moment de la vostra vida. Esperem que sigui un any màgic per tots els que en algun moment hem cregut en aquest món nou.

 


Colònies fa 50 anys!!!

Creat el dimecres, 31 de jul. de 2013 a les 20:07

 


Cada estiu, des de fa més de quaranta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...