Notícies

DIA DE FAMÍLIES 2014 i COMIAT 50 ANYS

Creat el dilluns, 20 de oct. de 2014 a les 17:10

Us anunciem que ja s'acosta l'esperat dia de famílies, que es celebrarà el proper dia 2 de novembre a l'Escola Pia de Sarrià. També serà un dia per celebrar el tancament dels 50 anys de les colònies, al qual tant famílies com antics monitors hi sou convidats.

Per a dur a terme tot això, hem organitzat un gran dia en el que podreu ser partíceps de moltes activitats i sorpreses. En aquest mail us adjuntem el programa on podreu veure l'horari establert. 
Cal destacar que el dia de famílies començarà a les 9.30h i acabarà amb una celebració. Aquest serà el moment en què s'aprofitarà per donar la benvinguda a tots aquells que vingueu per ceĺebrar la cloenda dels 50 anys. Tot i que estigui marcat així, podeu venir a l'hora que vulgueu i viure el que us vingui de gust amb nosaltres!

En el següent enllaç us demanem que respongueu si assistireu o no a l'acte i, en cas afirmatiu, que especifiqueu a quines activitats del programa participareu:

https://docs.google.com/forms/d/1QZcXjzaTcbHKHdk-kifjxzaVP6g5gp89aVk0axyWN0c/viewform

 

Us fem saber que, perquè tot sigui més econòmic i ningú es faci enrera, el dinar serà tipus picnic; és a dir, cadascú haurà de portar el seu propi dinar i el dels seus acompanyants. El tema de la beguda, us l'explicarem més endavant!

 

A més, aprofitem aquest correu per preguntar-vos si voleu la samarreta que s'ha fet pels 50 anys de CJT. En principi, sempre i quan arribem a un mínim de peticions, les tindrem pel mateix dia 2 i us demanem nombre i talles per tal de fer una comanda prou ajustada i que no en sobrin ni faltin!

Aquí teniu l'enllaç per fer la vostra comanda. Penseu que teniu fins el diumenge 26 d'octubre per demanar-les... No us adormiu!

https://docs.google.com/forms/d/1q9tIyLedf5_MVUcyl66LbgQLBfIjJFesMcXHrEzjVNk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

 

Us animem a que vingueu a celebrar aquest dia tan especial amb nosaltres. Hi esteu tots convidats!!

 

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres!

Atentament,
Comissió Famílies.


VÍDEO 50 ANYS CJT

Creat el dilluns, 24 de març de 2014 a les 12:03

Aquí teniu el vídeo promocional que hem preparat a Colònies Jordi Turull per la celebració dels 50 anys.

 

Gràcies a tots aquells que n'heu format part en algun moment de la vostra vida. Esperem que sigui un any màgic per tots els que en algun moment hem cregut en aquest món nou.

 


Colònies fa 50 anys!!!

Creat el dimecres, 31 de jul. de 2013 a les 20:07

 


Cada estiu, des de fa més de quaranta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...