Notícies

Provisional Tandes 2015

Creat el dijous, 22 de gen. de 2015 a les 12:01

Benvolguts,

 

Us presentem la graella provisional de tandes d'estiu 2015

Per consultar-la cliqueu a:

Graella provisional

 

Fins aviat,

CJT


VÍDEO 50 ANYS CJT

Creat el dilluns, 24 de març de 2014 a les 12:03

Aquí teniu el vídeo promocional que hem preparat a Colònies Jordi Turull per la celebració dels 50 anys.

 

Gràcies a tots aquells que n'heu format part en algun moment de la vostra vida. Esperem que sigui un any màgic per tots els que en algun moment hem cregut en aquest món nou.

 


NOU CURS, NOUS OBJECTIUS

Creat el dimarts, 25 de nov. de 2014 a les 11:11

Benvolguts,

Un cop passada l’AGO amb èxit (aquest any ja contem amb 118 monitors i monitores per l’estiu vinent), us en fem un petit resum.

Hem avaluat i revisat les tandes i comissions per extreure els punts a millorar i els punts a conservar de cara a l’estiu vinent.

Ens hem plantejat 3 objectius principals relacionats amb la divulgació de les tandes, posar ordre i concert als nostres documents, bases de dades i models de fitxes, i el més important, crear un llibret d’estil del monitor/a de CJT.

Hem parlat de les tandes que es faran a l’estiu. La nostra intenció és poder mantenir les dues quinzenes de tandes per a totes les franges d’edat. Per tal de poder-ho fer hem proposat que el grup Remenuts passi a formar part de Gegantons. Els més petits podran fer 7 dies enlloc de 5, tenint en compte que els podran venir a buscar.

I ens hem plantejat tornar a fer la ruta en transport públic per tal que no haguem de pujar preus i que no es perdi aquesta experiència que tots els qui l’han passat recorden amb molta il·lusió.

Ara només falta que els monitors/es es posin a treballar i que puguem oferir-vos unes tandes espectaculars.

Fins aviat

Equip CJT-Estiu


Cada estiu, des de fa més de quaranta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...