Notícies

TIMBALER D'HIVERN

Creat el dimecres, 18 de març de 2015 a les 19:03

Benvolgudes famílies de l'estiu passat,

us deixem amb un Timbaler extra d'hivern, on els vostres fills podran seguir una mica el fil de les colònies de l'any passat. Saber què els ha passat als seus amics i conèixer una mica com els va tot.

Aquí sota, clicant la foto, teniu el Timbaler, que esperem que us agradi tant com els que es fan a Pineta a l'estiu.

Fins ben aviat, que començarà una nova aventura!

Monitors de CJT


ELS DETECTIUS DE CJT

Creat el dimecres, 25 de feb. de 2015 a les 15:02

Hola famílies!!!
Últimament, estan passant coses molt estranyes a les nostres estimades colònies i és per això que hem contractat uns detectius per esbrinar qui ho està provocant. Aquí us deixem una mostra del que està succeint.

ELS DETECTIUS DE CJT · Capítol 1

Per sort, vam poder celebrar el Carnestoltes amb els pocs recursos que teníem, però seguim pendents que els detectius ens ajudin a descobrir la veritat! Esperem que el lladre no torni a posar el seu nas on no el demanen!

Us anirem informant!!

Atentament,
Els monitors de Colònies Jordi Turull


Tandes 2015

Creat el dijous, 22 de gen. de 2015 a les 12:01

Benvolguts,

Us presentem el nou tríptic per les colònies d'aquest estiu 2015.

Per consultar-lo, en format digital, cliqueu la foto:

Salutacions,

CJT


VÍDEO 50 ANYS CJT

Creat el dilluns, 24 de març de 2014 a les 12:03

Aquí teniu el vídeo promocional que hem preparat a Colònies Jordi Turull per la celebració dels 50 anys.

 

Gràcies a tots aquells que n'heu format part en algun moment de la vostra vida. Esperem que sigui un any màgic per tots els que en algun moment hem cregut en aquest món nou.

 


NOU CURS, NOUS OBJECTIUS

Creat el dimarts, 25 de nov. de 2014 a les 11:11

Benvolguts,

Un cop passada l’AGO amb èxit (aquest any ja contem amb 118 monitors i monitores per l’estiu vinent), us en fem un petit resum.

Hem avaluat i revisat les tandes i comissions per extreure els punts a millorar i els punts a conservar de cara a l’estiu vinent.

Ens hem plantejat 3 objectius principals relacionats amb la divulgació de les tandes, posar ordre i concert als nostres documents, bases de dades i models de fitxes, i el més important, crear un llibret d’estil del monitor/a de CJT.

Hem parlat de les tandes que es faran a l’estiu. La nostra intenció és poder mantenir les dues quinzenes de tandes per a totes les franges d’edat. Per tal de poder-ho fer hem proposat que el grup Remenuts passi a formar part de Gegantons. Els més petits podran fer 7 dies enlloc de 5, tenint en compte que els podran venir a buscar.

I ens hem plantejat tornar a fer la ruta en transport públic per tal que no haguem de pujar preus i que no es perdi aquesta experiència que tots els qui l’han passat recorden amb molta il·lusió.

Ara només falta que els monitors/es es posin a treballar i que puguem oferir-vos unes tandes espectaculars.

Fins aviat

Equip CJT-Estiu


Cada estiu, des de fa més de quaranta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...