Notícies

AGO

Creat el dijous, 13 de nov. de 2014 a les 11:11

Benvolguts,

 

Aquest diumenge dia 16 ens reunim tots els monitors/es per començar a preparar les colònies de l'estiu 2015.

L'Assemblea general ordinària és l'òrgan més important de la nostra institució a on els monitors/es votaran dos nous membres del seu Equip de Govern.

Estarem reunits de 9h a 17,30h en una llarga jornada on posarem en comú les revisions i valoracions de les tandes, les comissions, els monitors..

Decidirem novetats i canvis per millorar les tandes que ja tenim, i també les nostres comissions, que s'encarreguen que tot vagi funcionant durant l'any.

I ens marcarem nous objectius comuns per seguir sent fidels al nostre ideari i seguir construint un món nou.


VÍDEO 50 ANYS CJT

Creat el dilluns, 24 de març de 2014 a les 12:03

Aquí teniu el vídeo promocional que hem preparat a Colònies Jordi Turull per la celebració dels 50 anys.

 

Gràcies a tots aquells que n'heu format part en algun moment de la vostra vida. Esperem que sigui un any màgic per tots els que en algun moment hem cregut en aquest món nou.

 


Colònies fa 50 anys!!!

Creat el dimecres, 31 de jul. de 2013 a les 20:07

 


Cada estiu, des de fa més de quaranta anys, organitzem colònies per a nois i noies. Es tracta d’un procés educatiu que comença als 4 anys i no acaba fins als 17, edat en què els nois i noies es poden preparar per fer de monitors.

  • Infantons: dels 4 als 9 anys. S'acostumen a realitzar en un lloc de Catalunya: pels nens i nenes de 4-5 anys la durada és de 5 dies i de 10 dies pels de 6 a 9 anys.
  • Nens i nenes: dels 10 als 13 anys. Es realitzen a la casa de la Vall de Pineta. Es fan dues estades de 15 dies.
  • Adolescents: per aquestes edats les possibilitats són diverses: colònies a una casa del País Basc, rutes i activitats de muntanya, caravana teatral, ...